Într-un editorial “O nouă pesedizare a PSD”, comentatorul George Arun de la Deutsche Welle, postul de radio german deloc prietenos cu PSD, îi sare în apărare medicului Alexandru Rafila, spunând că a fost pus incorect la zid, “copiii nu răspund de faptele părinţilor.”

“Pentru trecutul condamnabil al tatălui, Rafila fiul, proaspătul membru al PSD, a fost pus la zid. Ceea ce nu este corect.
Copiii nu răspund de faptele părinților, oricît de blamabile ar fi acestea. Doar dacă, în cunoștință de cauză, profită de pe urma trecutului pătat al părinților în așa fel încît cariera lor să deraieze în carierism. De ce nu a ales Alexandru Rafila să se înscrie, de pildă, în PNL? Poate că nu a fost chemat de Ludovic Orban. Sau poate că ministrului Sănătății Nelu Tătaru îi este teamă să nu îi ocupe fotoliul de la Palatul Victoria”, a scris George Arun într-o analiză despre încercarea PSD de a atrage intelectuali de partea sa.
Editorialistul consideră că PSD rămâne tot un partid clientelar, dar se miră cum o treime dintre alegătorii români îl votează mereu.

Articolul precedentDancă, baronetul galben, sare la gâtul lui Halici: ”Nu mai mințiți oamenii”
Articolul următor100% TU DECIZI! Sebastian Moise, deputatul intermediar de terenuri de la PMP