Dacă PSD a făcut un raport al ultimelor șase luni de guvernare, prin care se lăuda cu măsurile de protecție social, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a spus că principalul câștigător al ultimelor luni de guvernare este poporul român.

Conform aprecierilor sale, citate de presă, nu vor exista candidaturi comune PSD-PNL la viitoarele alegeri. El susţine că, în tinp ce PSD menţine procentele pe care le avea în sondajele de opinie înainte de intrarea la Guvernare, PNL înregistrează o creştere în preferinţele electoratului. PNL „rămâne adversar politic al PSD”, subliniază el, citat de News.ro.

„Exclud candidaturi comune, lucruri de acest tip. Sunt total împotriva acestor lucruri. Fiecare partid trebuie să-şi gestioneze lucrurile proprii”, a afirmat liderul social-democrat.

Întrebat cine crede că este câştigător în coaliţia de guvernare, Grindeanu a răspuns: „Dacă ar fi în scaunul ăsta un politician din ăla veritabil, v-ar spune: poporul român, România”.

El adaugă că PNL, care avea 17-19% în sondaje, acum are peste 20 de procente, în timp ce PSD se menţine la procentele pe care le avea şi înainte de a intra la guvernare. El spune că PNL „rămâne adversar politic al PSD-ului”.

Întrebat cine va fi candidatul PSD la preşedinţie, el spune că există câţiva membri în PSD care au „profil de candidat”, invocând numele lui Marcel Ciolacu şi pe cel al lui Alexandru Rafila.

 

 

Articolul precedentMarius Budăi nu confirmă data indexării pensiilor cu rata inflației
Articolul următorPrognoza meteo pentru 31 mai, 1 iunie și 2 iunie 2022