Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, a anunțat că social-democrații nu vor colabora cu liberalii în județ. El mai spune și că PSD își pregătește candidații pentru viitoarele alegeri locale. Asta în condițiile în care cele două partide asigură, alături de UDMR, actul de guvernare.

„Noi nu avem o alianță cu PNL și nu vrem să o avem. Și-au demonstrat lipsa de capacitate de a gestiona atât municipiul Timișoara împreună, cât și consiliul județean împreună. Este un dezastru actuala administrație locală atât la nivel de municipiu, cât și la nivel de județ. Și nu ne interesează să intrăm cu acești incapabili în niciun fel de alianță, ca să fie clar. Punct. Obiectivul nostru este ca în 2024 să scăpăm de Fritz la primărie și de Nica la consiliul județean. E simplu.”, a declarat deputatul Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

Liderul social-democrat spune că viitorii candidați la alegerile din 2024 vor fi selectați dintre cei mai performanți, conform presei locale.

Alin Nica, președintele CJ Timiș, a declarat în nenumărate ori că are o bună colaborare cu consilierii USR care sunt diferiți față de cei din Consiliul Local al Primăriei Timișoara.

Liberalul Nica l-a ajutat însă pe Simonis când, fostul director al Aeroportului, Dorel Grădinaru,  l-a sfidat pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, refuzând să demisioneze. El a fost până la urmă schimbat în urma unei înţelegeri de culise PSD-PNL. Negocierile pentru Aeroportul Timişoara, negate de PSD, au fost confirmate de PNL, la acea vreme.

 

 

Articolul precedentAna Cătăuță avertizează că Transnistria caută protecția Moscovei
Articolul următorUcraina, bombardată în toate orașele mari – Vladimir Putin a ordonat invazia militară a țării