OPRIȚI VĂ, IRESPONSABILI LOR!  a cerut senatorul PSD Șerban Nicolae membrilor Cabinetului Orban. Nicolae trece în revista toate balbele ultimelor zile sub titlul “Aberații de criza” :

1.Vela emite o Ordonanța militara care impune recomandari.
2.Costache destituie un manager de spital ca nu a luat masuri de protectie, dar ancheta e încă în desfășurare. În acest timp la alte spitale, medici, asistente și infirmiere sunt băgați în izolare pentru ca au întrat în contact cu persoane contaminate. Nu e destituit nimeni!
3. Turcan anunță înghețarea anului școlar. Anisie spune ca doamna vicepremier vorbea de alta tari.
4. Catu anunță adoptarea de masuri bugetare și economice foarte urgente. Probabil în următoarele 48 de ore. Alexandru spera ca angajatorii vor înțelege, iar angajații vor continua sa lucreze de acasă. Costache, Catu și Alexandru sunt încă miniștri. Orban e bine, negativ.
5.Iohannis anunta ca se restricționează drastic deplasarea în afara domiciliului începând de mâine, în baza unui act care va fi gata pana la sfârșitul zilei de azi.
Reacția dura a senatorului PSD este cu atât mai surprinzătoare cu cât, la finele săptămânii trecute, a făcut apel la solidaritate și responsabilitate și și a indemnat toți colegii sa aibă o atitudine constructiva.

Articolul precedentSomajul tehnic, o necesitate amara!
Articolul următorCiolacu e dezamăgit de prestația premierului