Sunt discuții cruciale la sediul PSD! Premierul Marcel Ciolacu îi bagă în ședință pe președinții din teritoriu pentru a-i pregăti de alegeri, după ce le-a transmis tuturor liderilor locali că trebuie să candideze și să câștige și anul acesta, pentru că, în caz contrar, pleacă din partid. Ieri, liderii Coaliției au negociat la sânge și calendarul alegerilor.

Ședință la vârful PSD pe tema comasării alegerilor și a altor probleme actuale. Potrivit unor surse, sunt slabe șansele ca social -democrații să accepte comasarea alegerilor. Marcel Ciolacu a declarat deja că „nu este nicio prioritate și vreun interes politic” în această comasare.

„Una este discuția din interiorul fiecărui partid, alta e discuția în coaliție, haideți să vedem ce își doresc românii în primul rând. Din punctul meu de vedere, pentru români nu este nicio prioritate o comasare”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu recent, la Realitatea PLUS.

Marcel Ciolacu: Nu există liderul maxim, s-au dus acele povești! Am promis că nu o să-mi fac un partid după ce colegii mei o să mă excludă, cum fac cu președinții

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, în cadrul Conferinţei Judeţene a PSD Satu Mare, că speră ca, dacă va pierde alegerile din 2024, colegii săi să nu-l excludă din PSD, așa cum au făcut cu toți foștii președinți.

Marcel Ciolacu spune că a înțeles regulile politice și că se va retrage singur de la conducerea PSD.

„Cu adevărat am promis că nu o să-mi fac un partid, după ce colegii mei o să mă excludă din partid, pentru că de obicei așa facem cu președinții partidului… Eu o să mă țin tare și îmi pun speranțele în Lucian Romașcanu că o să mă țină măcar președinte de onoare la Buzău”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu le-a mai transmis liderilor PSD că, în cazul în care nu va câștiga cele 4 rânduri de alegeri, va demisiona singur de la șefia partidului.

Articolul precedentMinistrul Economiei anunță o creştere economică substanţială pentru România raportată la Europa
Articolul următorGabriel Firea, după ședința PSD pe tema alegerilor: Important este să se lămurească toate candidaturile. Detalii, la ora 21:00, față în față cu Anca Alexandrescu – VIDEO