Cristian Rizea, cunoscut drept “deputatul fugar”, aflat în arest la Chișinău, anunță dezvăluiri bombă. “Va fi tsunami la Chișinău, replicile se vor resimți la București ! Fiți cu ochii pe Realitatea Plus, la “Culisele Statului Paralel”, emisiune realizată de Anca Alexandrescu. Tic-tac, tic-tac, tic-tac, tic-tac…” a scris fostul parlamentar, într-o postare pe rețelele de socializare. 

 
” Exploziv !!! “Noaptea ca hotii”
Dragi prieteni, intram deja in zona de “science-fiction” a asa-zisei justitii de la Chisinau!
 
(…) Presedintele Judecatoriei Ciocana a “furat” in acea noapte dosarul meu de la Judecatoria Buiucani de la judecatorul Cheptea Cristina si dupa ce si l-a “repartizat aleatoriu” sie insusi a doua zi, a dispus citarea mea, a avocatului meu si a procurorului de caz Liliana Nani la Judecatoria Ciocana, in conditiile in care noi fusesem citati pentru Judecatoria Buiucani cu cateva zile inainte!” a scris Rizea.
 
Fostul deputat promite că va devoala și “secretele” din spatele arestarii sale.
 
“Va pot spune doar ca ele nu au nici o legatura cu pretextul inventat de retragere a cetateniei mele moldovenesti!
 
Cei 2 asa-zisi barbati, Igor Dodon si Vlad Plahotniuc, fricosi asa cum stim cu totii, se “ascund” in spatele unor procurori si judecatori corupti pusi sa ma haituiasca, calcand in picioare codul de procedura penala al Republicii Moldova si intreaga legislatie penala!
 
Acesta este “ciomagul” folosit de cei 2 asasini economici care au devalizat in ultimii 10 ani Republica Moldova si au distrus firme, destine si vieti a numerosi cetateni moldoveni!
 
(….) Vă asigur că va fi “tsunami” la Chișinău cu replici care se vor resimți la București!  Fiti cu ochii pe Realitatea Plus la “Culisele Statului Paralel”, emisiune realizata de Anca Alexandrescu.
Tic-tac, tic-tac, tic-tac, tic-tac…”, și-a încheiat Rizea postarea. 
 

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentLabradorii pot detecta bolnavii de COVID-19, mirosind sudoarea acestora
Articolul următorMarcel Ciolacu: nu există posibilitatea ca Liviu Dragnea să se întoarcă-n partid