Senatorul PSD Șerban Nicolae efectiv a făcut un rechizitoriu pentru președintele Klaus Iohannis, după conferința susținută la Cotroceni, ieri, 30 iulie. Nicolae, de profesie avocat, îl acuză pe Klaus Iohannis că a lansat trei minciuni în fața presei și a românilor ce urmăreau transmisiunea în direct. El demonstrează într-un text postat pe Facebook că Iohannis acuză mincinos PSD, în timp ce haosul legat de gestionarea pandemiei este provocat tocmai de către Guvern.
”BARONUL MÜNCHHANNIS
Minciună Iohhanis 1 – „Majoritatea PSD din Parlament a întârziat două săptămâni adoptarea legii privind carantina și izolarea”.
Realitatea – Proiectul a parcurs în Parlament întreaga procedură în zece zile (cu sâmbătă și duminică), guvernul penelist trimițându-l Parlamentului după trei săptămâni de la Decizia Curții Constituționale.
Minciună Iohannis 2 – „Măsurile de protecție sanitară nu sunt eficiente din cauza blocajelor legislative”.
Realitatea – Măsurile de protecție sanitară nu au legătură cu legea. De altfel, România este printre foarte puținele state care au făcut modificări legislative legate de epidemie. Măsurile de protecție sanitară sunt haotice, ilogice și încălcate repetat și grosolan chiar de guvernanți.
Minciună Iohannis 3 – „Lideri PSD îndeamnă la nerespectarea măsurilor de protecție sanitară”
Realitatea – Nicio declarație a vreunui lider PSD nu îndeamnă la nerespectarea măsurilor de protecție sanitară și nu neagă existența ori efectele COVID19. De mai multe ori însă, atât Iohannis, cât și liderii guvernamentali peneliști au fost surprinși încălcând flagrant măsurile de protecție sanitară.
CONCLUZIE – Baronul Münchhausen putea lua lecții de minciună și ipocrizie de la Klaus Werner Iohannis!
Totuși, de ce simt Iohannis și Orban nevoia maladivă de a repeta că guvernanții știu ce au de făcut și că iau toate măsurile bune? Dacă ar fi asta opinia românilor, ar mai fi nevoie s-o repete Iohannis cu atâta disperare și agresivitate?”, a scris Șerban Nicolae.

Articolul precedentPreședintele PSD dezavueaza împărțirea scaunelor politice în Guvernul Romaniei
Articolul următorGuvernul spaniol, acuzat că a umflat numărul deceselor provocate de COVID-19!