PSD a lansat în dezbatere publică un proiect de lege pentru susținerea financiară  a IMM-urilor, afectatate de creșterile de prețuri și tarife la energie, gaze naturale și combustibil, a anunțat liderul formațiunii, Marcel Ciolacu, la o întâlnire cu mediul de afaceri.

Ajutorul acordat de stat ar fi nerambursabil.

Totodată, Marcel Ciolacu a acuzat premierul că nu vrea să-i întâlnească pe liderii patronatelor române.

“Românii și firmele românești sunt nevoiți să lupte singuri și cu creșterea prețurilor la energie electrică și gaze. Este cea mai mare creștere a prețurilor din istoria României!În fața acestor creșteri, Guvernul se bâlbâie ca de obicei. Au copiat prost și soluțiile PSD pentru plafonarea facturilor la utilități pentru cetățeni.Mediul de afaceri l-au uitat de tot! Așa cum au făcut și anul trecut. Creșterea prețurilor la energie și gaze va fi bomboana de pe coliva IMM-urilor românești. Micile afaceri de familie, micii producători sau intermediarii NU își vor mai putea plăti pur și simplu facturile la iarnă. Asta înseamnă afaceri închise, locuri de muncă pierdute, șomaj și sărăcie! Doar Superman nu vede aceste pericole! Probabil zboară prea sus pentru a le vedea,” a mai spus liderul social-democrat.

Articolul precedentPreședintele PSD îl ia la rost pe Dragnea de ce nu a răsturnat masa la care era abuzat statul de drept
Articolul următorMarcel Ciolacu, nervos: N-am fost dom’le securist!