Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a mulțumit public fostului lider social democrat, Liviu Dragnea, pentru lucrurile bune pe care le-a făcut în PSD. În deschiderea emisiunii lui Victor Ciutacu, președintele PSD i-a mai urat “sănătate”  și a reamintit că “toți suntem trecători, nu ieșim la pensie din funcție”, iar Liviu Dragnea este al treilea președinte PSD care își face partid când își pierde funcția. Președintele PSD susține că nu are la ce acuze să răspundă, sunt doar jumătăți de adevăr, de informații. Dacă știe ceva concret să spună, dar nu începem din nou cu servicii, cu povești cu securiști, când economia e la pământ și puterea de cumpărare a oamenilor se prăbușește. De la 20%, PSD a câștigat două rânduri de alegeri și a ajuns ls 37% și acum, când s-au încăierat guvernanții, vine Dragnea să acuze PSD de securism. Marcel Ciolacu l-a luat la întrebări pe fostul șef al PSD de ce nu a reacționat atunci când statul de drept era controlat abuziv și Liviu Dragnea sărbătorea victoria în alegeri a PSD cu Florian Coldea și Eduard Hellvig. 
“Bă, de ce nu ai luat masa și ai răsturnat-o? Oameni buni, unde e statul de drept”? De ce spune frânturi? Nu l-am întrebat pe Dîncu, nu am vorbit îl ultimul timp, dar nu mă interesează.

Nu am luat în viața mea decizii politice cu vreun șef de la vreun Serviciu sau să îndrăznească să mă sune vreun șef de Serviciu.”, a spus Marcel Ciolacu, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Sursa: Realitatea Din PSD