După ce președintele Klaus Iohannis a fost surprins sâmbătă pe pârtia de schi de la Păltiniș, PSD a trimis presei un comunicat ironic, prin care susține că președintele e solidar de pe pârtie cu victimele și familiile lor.

„Bilanțul tragediei de la “Matei Balș” crește, din păcate, iar președintele Iohannis este solidar cu victimele și familiile lor de pe pârtia de schi! Cei 6 ani de mandat ne arată, de fapt, cum schiorul prezidențial tot face slalom printre promisiuni cu “reforma” în Sănătate, Educație sau Administrație Publică și “urmărește cu îngrijorare” dramele românilor câteva minute, ocazional, prin declarații televizate. În rest, Klaus Iohannis este perfect paralel cu viața semenilor săi precum schiurile sale ultimul răcnet, în timpul ultimei coborâri, la Păltiniș!”, este mesajul PSD postat pe pagina de Facebook.

Președintele a fost sâmbătă la schi, pe pârtia de la Păltiniș, din Sibiu, potrivit Antena 3.

„Cameraman: Cum e la schi, domnule preşedinte?

Klaus Iohannis: Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi

Cameraman: Cum e zăpada la Păltiniş?

Klaus Iohannis: Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă!”, a fost dialogul pe care cameramanul l-a avut cu preşedintele.

 

Articolul precedentGabriela Firea, Nicușor Dan, Iohannis și Vlad Voiculescu au marcat puternic în a doua zi după tragedie. Declarații halucinante
Articolul următorMarcel Ciolacu cere demisia ministrului sănătății