În tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase “Matei Balș,” numărul victimelor a urcat la 6. Înainte ca AUR să organizeze un protest pe străzile Bucureștiului, Marcel Ciolacu a cerut demisia ministrului sănătății, Vlad Voiculescu și a spus despre Klaus Iohannis că „a trecut glonţ cu limuzina pe lângă rudele victimelor”.

„O guvernare criminală se spală iar pe mâini de moartea unor pacienţi! Demisia ministrului Sănătăţii este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie! În loc de asta, liderii puterii îşi bat joc de ţară! Iohannis a trecut glonţ cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balş! Niciun gest! Iar în loc să ceară demiterea pe loc a ministrului Sănătăţii, ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele “structurale” şi reforma”, a scris vineri Marcel Ciolacu pe Facebook.

El mai adaugă la cele spuse că premierul Florin Cîţu „are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii pentru a anunţa iar tăieri de salarii şi sporuri în Sănătate şi sistemul public”.

Articolul precedentPSD: președintele e solidar de pe pârtie cu victimele și familiile lor
Articolul următorTraian Băsescu îl apără pe prof. Adrian Streinu Cercel