În condiţiile unei pierderi vizibile de formă, PSD Iaşi încearcă să izbească în perete cu ministrul Costel Alexe, pe care-l consideră incapabil să facă ceva, altceva decât să-şi promoveze cumetrii. 

“Ca deputat Costel Alexe nu a făcut nimic pentru ieșeni, iar ca ministru, nici atât. Și cum nu poate spune că a făcut ceva, încearcă să își aroge proiectele implementate de mine pentru ieșeni. Ce caută axa Iași – Suceava printre promisiunile lui de campanie? Liberalii din Iași au făcut tot posibilul să pună piedici acestui important proiect european. Ce caută programul european de extindere a sistemului de apă și canalizare la care muncim de ani buni? Au preluat chiar și proiectul de extindere a rețelelor de alimentare cu gaz metan. Nu îi este rușine să fure proiectele noatre și să le vândă ca fiind ale lui? Chiar aici s-a ajuns? Aceasta este normalitatea liberală promisă ieșenilor? 
Liderul PSD Iaşi îi transmite lui Costel Alexe un mesaj în direct: Lasă ipocrizia la o parte! Muncește pentru oameni, nu doar pentru fini, cumetri și camarilă!”, scrie PSD Iaşi într-un comunicat semnat departamentul de presă.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 43. Proxenet eliberat din greșeală
Articolul următorDaniel Băluţă, atac frontal la mafia din Pieţele sectorului 4