Astăzi, primarul Daniel Băluţă a deschis Complexul Agro-alimentar din Piaţa Sudului, adaptat la standardele occindentale, dedicat în proporţie de 80% producătorilor din zonele limitrofe sectorului 4. 

Neobişnuit pentru discursul unui primar, edilul s-a referit direct la interlopii care au făcut ani de zile viaţa din sectorul 4 un calvar. 

Totodată, prin  investiţia de câteva milioane de euro, s-a pus stop samsarilor de legume, ce aduceau marfă străină şi o prezentau drept românească. 

”Fiecare pas înainte spre condiții civilizate de trai ne va aduce mai aproape de standardul pe care ni-l dorim pentru comunitatea noastră. Fiecare lumină aprinsă pe stradă, fiecare piață reabilitatată, fiecare școală renovată și securizată, fiecare spital construit, înseamnă tot mai puțină putere în mâinile celor certați cu legea, care s-au hrănit, peascuns sau la vedere, din ezitările celor care trebuiau să aplice legea. Nu voi permite, ca primar, ca roadele muncii noastre, împreună, cetățeni și administrație publică locală, să fie culese de astfel de entități sau de indivizi care s-au obișnuit să pescuiască în ape tulburi. V-am promis că se poate. Astăzi, aici, vă spun din nou și puteți vedea și voi că e posibil să facem împreună din sectorul 4 locul în care muncim, iubim, trăim alături de cei dragi în prosperitate și siguranță. Nu în ultimul rând doresc să le mulțumesc colegilor mei care s-au implicat în acest proiect, oameni fără de care aceste lucruri nu s-ar fi putut realiza!”, a declarat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Articolul precedentPSD Iași: Costel Alexe, muncește pentru oameni, nu doar pentru cumetri și fini!
Articolul următorUN STAT CA TURNUL DIN PISA?