Liderul de sindicat Dumitru Costin a anunțat că viitorul guvern, a aflat “pe sub ușă,” va îngheța salariul minim pe economie.

Partidul Social Democrat a avertizat printr-un comunicat că:”Cei mai înșelați vor fi alegătorii USR-PLUS, cărora li s-au promis #taxezero pe salariul minim (deci nu doar impozit zero ca în programul PSD, ci și contribuții zero la pensii și sănătate!). Dar iată că, în loc de prosperitate, alegătorii primesc #austeritate! Inflația galopantă va diminua dramatic puterea de cumpărare a celor cu salariul înghețat!

Avertizăm Coaliția pierzătorilor să nu ia o astfel de decizie catastrofală! Înghețarea salariului minim ar spulbera bruma de încredere care mai există în economie. Banii vor fi ținuți la saltea, consumul se va reduce, produsele nu vor mai fi cumpărate, iar producătorii vor trebui să taie salariile sau locurile de muncă pentru a evita falimentul! Vom intra într-un cerc fără sfârșit al austerității! Nu vă jucați cu focul! Nu vă jucați cu soarta acestui popor!”, au precizat reprezentanții PSD.

 

Articolul precedentScandal în ședința Consiliului General
Articolul următorCulisele Statului Paralel – Noi dovezi explozive despre miliardarul fără chip – A făcut denunțuri pe bandă