Acuzații extrem de grave dinspre PSD rămân fără niciun răspuns din partea guvernanților. Corupția, clientelismul și cheltuirea frauduloasa a banului public sunt acuzatii în cascada, din toate direcțiile, la adresa Guvernului Orban, în general, și a ministrului Florin Citu, în special. 1000000000 de lei sunt banii întrați în conturile a 3 corporații străine din domeniul asigurărilor comerciale, suma cu care Guvernul României ajuta agenți economici care scot profitul din țară, în vreme ce pentru 3000 de firme românești s a alocat aceeași suma, doar ca alocarea s a făcut doar scriptic. Pe de alta parte, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca la nivelul Agenției Naționale pentru Recuperarea Proprietăților s au făcut plăti în avans, ceea ce a crescut deficitul bugetar și capacitatea statului de a finanța mari proiecte. Liderul social democrat a dat asigurări ca, la momentul potrivit, va prezenta documentele care i susțin afirmațiile.
“Caracatiță lui Citu hrănește doar gurile lacome ale PNL & co și sufoca antreprenorii romani. Orban a promis meritocratie, dar partidul sau oferă țării Pile-Nepotism-Lacomie”, se arata într un comunicat al PSD care aduce în atenția opiniei publice numirile clientelei politice liberale în posturile bine remunerate la Fondul de Garantare și Contragarantare.

Articolul precedentCodrin Ştefănescu: Liberalii vor să prelungească starea de alertă pentru că firmele de casă n-au vândut tot echipamentul de proastă calitate
Articolul următorOlguta Vasilescu ii da cartonaș rosu lui Vasile Dancu