Fotbalul e pe goluri și politica pe voturi, ii transmite Olguta Vasilescu “strategului” Vasile Dâncu. Într o postare pe pagina personala de Facebook, deputatul PSD povestește cum a primit partidul spre analiza un studiu sociologic întocmit de Vasile Dâncu. Se explica acolo de ce s au pierdut alegerile la Cluj cu 7% din cauza organizațiilor care câștigaseră cu scoruri zdrobitoare.  Olguta Vasilescu se întreabă de ce face Vasile Dâncu studii referitoare la de ce se pierde și nu se ocupa de cum ar putea sa câștige PSD. 
Calitatea de vicepremier în Guvernul condus de Dacian Cioloș este evidențiată, iar Olguta Vasilescu ii asociază ca practica recunoscuta blatul cu adversarii. Sociolog la baza, Olguta Vasilescu avansează și o ipoteze sociologica în legătură cu diferența mare de procente obținute de PSD la Cluj și la Craiova: felul în care comunicam cu oamenii. Un mod elegant de a arata diferența dintre aroganții care nu știu decât sa dea lecții și cei care știu sa i asculte pe oameni și sa răspundă nevoilor lor.

Articolul precedentPSD acuza caracatiță PNL
Articolul următorKlaus Iohannis: Se impune prelungirea stării de alertă. Cum se schimbă viața românilor: ce urmează din 15 iunie