Mai multe familii din Sectorul 4 au avut o surpriză uriașă când s-au trezit cu primarul la ușă și, mai mult, au primit un ajutor financiar cu care să traverseze această perioadă grea.

Primarul Daniel Băluță a adus multă bucurie unor familii din Sectorul 4, care acum s-au trezit cu venituri aproape inexistente din cauza pandemiei de coronavirus. 

Acesta a mers din casă în casă și a lăsat câte o sumă de bani care să ajute persoanele rămase fără serviciu. Băluță a fost foarte impresionat de familiile unde erau și copii, iar acestora le-a transmis că face toate eforturile posibile ca să-i țină în siguranță și că perioada de izolare se va încheia curând. Totodată, micuții l-au impresionat profund pe primar, triști fiind că nu au mai ieșit afară la joacă de mai bine de o lună.

„S-a deschis ușa și am rămas fără cuvinte! Îmi pregătisem un mic discurs, voiam să explic proceduri și metode prin care putem ajuta oamenii rămași fără serviciu în această perioadă. M-au întâmpinat însă ochii lui Denis-Andrei și am uitat tot. Mi-au trebuit momente bune să-mi aduc aminte de ce venisem. 

Le-am oferit ajutorul financiar din partea Primăriei Sectorului 4 și am plecat. Bucuros că am putut ajuta și totuși trist că din cauza acestei crize în care ne aflăm, mulți oameni muncitori și calzi trec prin momente atât de grele…

Cu siguranță mă voi întoarce să-i revăd pe Denis și pe familia lui.”, a declarat primarul Daniel Băluță.

Articolul precedentLia Olguţa Vasilescu demască planul guvernului “call center pentru bătrâni
Articolul următorSocial democrații opresc tăierile de paduri