În urmă cu o lună, un Ordin al Departamentului Situaţiilor de Urgenţă aproba proiectul de robot de monitorizare la domicile a vârstnicilor pe perioada pandemiei de SARS CoV-2. Numai că acesta era dezvoltat de două entităţi private. Observatorul Român de Sănătate (ORS) şi WiceVoice SRL. Ambele structuri apropiate PNL. Liberalii de la sectorul 6 sunt obişnuiţii participanţi la conferinţele WiceVoice SRL, firmă care şi-a propus să înveţe roboţii să vorbească româneşte. 

Acestea acţionează prin direcţiile regionale de asistenţă socială. Adună o bază de date. Care va fi folosită în Campania electorală, conform declaraţiei Liei Olguţa Vasilescu, fostul ministru al muncii. 

“După o lună în care primăriile au identificat persoanele vârstnice, au făcut call center pentru ele, le-au sprijinit prin direcţiile de asistenţă socială şi prin voluntariat, totul PE CHELTUIALA PROPRIE, s-a trezit şi guvernul. Vrea bazăde date pentru doua ONG-uri care au legătura cu partide politice. Voi sunteţi sănătoşi la cap? Pe munca primarilor, a funcţionarilor din primării, a unor voluntari inimoşi şi pe banii contribuabililor din localităţi voi vreţi să faceţi politică? Solicit retragerea urgentă a acestui ordin RUŞINOS!, scrie Lia Olguţa Vasilescu, pe pagina sa.

Articolul precedentAu fost aprobate noile programele pentru examenele naționale
Articolul următorPrimarul Băluță a dus bani familiilor cu venituri mici