”Sănătatea nu are preț și nu are culoare politică”le-a amintit președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, consilierilor județeni de la celelalte partide, cu deosebire liberalilor. Deputatul PSD a făcut apel la solidaritate și i-a indemnat să se alăture inițiativei PSD de rectificare a bugetului Consiliului Județean Dâmbovița, în vederea achiziționării unui aparat pentru testarea COVID19.  Prețul acestuia este de aproximativ 400 000 lei, iar județul nu dispune de o astfel de dotare, în condițiile în care, în ultima perioadă, în județ s-au întors mulți români din străinătate.

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Stefan, președintele executiv, senatorul Titus Corlățeanu, și secretarul executiv PSD, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, au susținut luni, 23 martie, o conferințăde presă on-line în care au explicat acțiunile întreprinse în județul Dâmbovița și au făcut apel la dâmbovițeni să respecte regulile de distanțare socială.

Deputatul PSD, Corneliu Ștefan, le-a mulțumit cadrelor medicale și personalului SMURD și ISU, aflați în prima linie a luptei pentru stoparea epidemiei.

Articolul precedentSenatorul PSD Florian Bodog trage semnalul de alarmă: “Atenţie la bolnavii cronici!”
Articolul următorCodrin Ştefănescu: “Aveţi încredere în medicii noştri extraordinari!”