Liderul PMP Eugen Tomac dezvăluie că planurile PSD şi ale aliaţilor e să lase guvernul liberal până primăvara anului viitor. 

El subliniază că alegerile trebuie să se desfășoare în acest an și solicită o consultare cu președintele Klaus Iohannis pentru stabilirea unui calendar.

LideruL PMP, Eugen Tomac este de părere că planul PSDși al aliaților săi ar fi ca liberalii să rămână la guvernare și peste iarnă, ca să se erodeze, astfel încât să fie mai ușor de bătut în primăvară.

„Există un curent promovat de către PSD și alți politicieni de a amâna toate alegerile pentru anul viitor, sub pretextul că trebuie să evităm expunerea cetățenilor în fața amenințărilor generate de coronavirus. Pretextul nu cred că este sincer, PSD urmărind acest obiectiv pentru cu totul alte calcule.

Vrea ca actualul Guvern să rămână la Palatul Victoria și peste iarnă, sperând că se va eroda și mai mult și că stânga înfometată va culege roadele nemulțumirii”, a arătat Eugen Tomac pe Facebook.

Liderul PMP a subliniat, într-o postare pe Facebook, că alegerile locale și parlamentare trebuie să se țină până la finalul acestui an, aș acum au fost programate. Eugen Tomac s-a pronunțat în favoarea datei de 27 septembrie pentru locale și de 6 decembrie pentru alegerile parlamentare.

Articolul precedentTERMO SCANARE SAU…”COMPETENTIOMETRU?”
Articolul următorAdrian Năstase: M-am obişnuit cu existenţa idioţilor. Vezi la cine se referă!