În 2022, Primăria Sectorului 4 începe mai multe proiecte mari de infrastructură: Pasajul rutier suprateran de la intersecția bd. Turnu Măgurele cu Metalurgiei, amenajarea parcului Tudor Arghezi și lucrările la pasajul pietonal de la Eroii Revoluției, modernizarea bulevardelor Gheorghe Șincai și Olteniței, a declarat primarul Daniel Băluță într-un interviu acordat HotNews.ro. Tot anul acesta, pe final, vor începe și lucrările de construire pentru noua maternitate Bucur. Tot până la finalul anului, primarul speră să scoată în licitație extinderea magistralei M2 de metrou până în comuna Berceni.

În 2022, Primăria Sectorului 4 va începe lucrările la Pasajul rutier suprateran de la intersecția bd. Turnu Măgurele cu Metalurgiei, amenajarea parcului Tudor Arghezi și lucrările la pasajul pietonal de la Eroii Revoluției, început de Primăria Capitalei și abandonat în urmă cu peste 10 ani.

Primarul pesedist al sectorului 4 speră să finalizeze Spitalul de Stomatologie, o construcție nouă.

În 2022 speră să finalizeze licitația pentru începerea construcției parcului tematic, România, care să prezinte în miniaturi clădirile și locurile de faimă ale României.

 

Articolul precedentSorin Grindeanu anunță o nouă autostradă
Articolul următorMiron Mitrea: ma mir că PSD, ca partid social-democrat, nu se interesează de condițiile de muncă de la STB