Analistul politic Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, este de părere că Sorin Grindeanu a făcut erori de comunicare grave după explozia de la șantierul Autostrăzii A7, în urma căruia 4 oameni au murit. Mitrea consideră că actualul șef de la Transporturi nu trebuia să facă declarații care lasă impresia că s-a antepronunțat în favoarea lui Dorinel Umbrărescu, directorul firmei are execută lucrările.

“A fost de o lipsă de simț politic incredibilă. Cum să ieși să spui cine este vinovat și cine ce a făcut?! Nu știi, n-ai fost acolo, n-ai măsurat. Uită-te Sorine, la Marcel! El nu face tâmpenii de genul ăsta, el nu vorbește, are grijă. Nu știu de ce a făcut-o, este o greșeală greu de explicat la un politician cu experiența lui Grindeanu,” a afirmat Mitrea.

Fost ministru al Transporturilor, acesta a precizat că nu crede să existe vreo legătură de interese între Sorin Grindeanu și Dorinel Umbrărescu, omul de afaceri care controlează grupul de firme UMB. 

“A greșit grav cu comunicarea Sorin Grindeanu și dacă se va dovedi că greșeala a fost de partea firmei lui Umbrărescu, va fi înfierat că a avut relații neprincipiale cu această companie, deși eu nu cred.”

Articolul precedentToate femeile sus! Sorin Grindeanu, linșat în spațiul public: și-a abandonat soția la Timișoara și s-a înconjurat de tinere focoase la București
Articolul următorExecutivul a aprobat proiectul privind măsurile fiscale. Care sunt schimbările majore