Miron Mitrea a făcut o analiză amănunțită a alegerilor locale ce vor avea loc anul viitor în România. El a analizat cine sunt favoriții pentru a câștiga în acest moment Primăria Generală din București dar și toate primăriile de sectoare.

Miron Mitrea a dezvăluit cine sunt în opinia sa favoriții pentru a câștiga alegerile locale din București, anul viitor. Pentru Primăria Generală Miron Mitrea susține că Gabriela Firea este candidatul care fără discuții poate câștiga dacă nu va avea probleme de ordin penal.

“Dacă ne uităm pe sondajele de opinie cu atenție, știm cum s-au făcut jocurile de-a lungul timpului, eu aș spune așa: la sectorul 1 nu există un candidat preferat, la sectorul 2 nu se vede un câștigător, la sectorul 3 Negoita nu are contracandidat, la 4 Băluță e cel mai bun primar de sector din București, la 5 Piedone stă foarte bine, la 6 lucrurile sunt discutabile. Gabi Firea stă foarte bine la nivel de capitală, astăzi.

Am observat că la sectorul 3 există ceva dosare penale împotriva lui Negoita, la sectorul 5 deja i s-a făcut un dosar lui Piedone, și lui Băluță știu că se lucrează să îi pună niște piedici.

Gabi Firea nu are niciun fel de probleme în justiție acum. Ea dacă intră în alegeri, eu nu văd cum poate să piardă, după toate sondajele care există astăzi. Eu nu spun că a fost un primar excepțional, a fost un primar mediu, a lucrat foarte bine pe domeniu social.”, a explicat Miron Mitrea.

Situația lui Cristian Piedone, după cele mai noi acuzații:

“Cristian Piedone e un candidat foarte important la Sectorul 5 și dacă vrea să joace și la Capitală încurcă foarte multe lucruri. I s-a pus piatra în buzunar. Un dosar de genul ăsta mai mult îl ajută decât îl încurcă. În alegeri nu o să-l încurce chestia asta. Această încercare, cine a făcut-o, a fost sigur cineva, arată ca făcătură.”, a spus Mitrea.

Clotilde Armand – a devenit “penală” după cel mai recent dosar

“Ca primar s-a numit ea pe ea într-o funcție și a luat bani, ori noi știm că nu ai voie. Ea s-a numit într-o funcție unde ea era șefa ei și lua bani. Dacă nici asta nu e în neregulă din punct de vedere al conflictului de interese, nu mai știu cum poate fi definit conflictul de interese. Ea e acuzată acum de ce erau acuzați majoritatea primarilor în funcție ai lui Traian Băsescu: abuz în serviciu. Din punct de vedere al definiției penale dat de USR, ea este un mare penal”

Articolul precedentCiolacu: Din octombrie, fiecare ministru va veni în şedinţele de Guvern cu o propunere de Ordonanţă de reorganizare a ministerelor
Articolul următorGuvernul va acorda cea de-a doua tranșă a ajutorului pentru plata facturilor la energie