Zilele AUR sunt numărate dacă George Simion rămâne în fruntea partidului după violul de la școală de vară. Consultantul politic, Miron Mitrea, se așteaptă ca membrii AUR să se mobilizeze și să-l înlăture pe George Simion, un lider slab care a umplut formațiunea de “haimanale”.

“George Simion trebuie să plece din politică cu o asemena poziție. Ca lider de partid nu poți să ai reacția asta, că n-au fost de la noi, că este de vina sistemul. Nu ți-a pregătit sistemul nimic, George! Strângi tot felul de haimanale în partid, că nu pot să-i numesc membri și haimanalele ori violează, ori nu le pasă de ce se întâmplă în jurul lor. Faptul că AUR are o doctrina conservatoare care prinde la populație este bun, este bine că există în peisajul politic, dar asta nu înseamnă că tu ești un politician de valoare. Nu, George Simion NU este un politician de valoare,” a afirmat Mitrea, la “Culisele Puterii”.

Consultantul politic a explicat la Realitatea Plus că AUR se salvează sau îl înjumătățește Diana Șoșoacă. Diana Soșoaca, care și ea este o personalitate specială, nu este lipsită de capacitatea de a înțelege oamenii. Diana Șoșoacă ar trebui să calce AUR în picioare, să-l desființeze după povestea asta. Nu sunt un admirator al Dianei Șoșoacă, nu am să o votez niciodată, dar sunt de acord că are o doctrină care este rezonabilă.

După părerea mea, George Simion trebuie schimbat de la AUR și vin cu altcineva, ori o să ajungă să-l înjumătățească Diana Șoșoacă și este bine așa.”,  a precizat Mitrea.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentSăptămâna de foc pentru pachetul de măsuri fiscale pe care Marcel Ciolacu își va asuma răspunderea
Articolul următorToate femeile sus! Sorin Grindeanu, linșat în spațiul public: și-a abandonat soția la Timișoara și s-a înconjurat de tinere focoase la București