Ministrul Muncii, Marius Budăi anunţă marţi că a semnat la Bruxelles, împreună cu secretarul permanent de stat al Muncii din Germania, dr. Rolf Schmachtenberg, Programul comun de Lucru 2023-2024, care prevede intensificarea colaborării dintre cele două state, în beneficiul cetăţenilor români care lucrează în Germania.

”Colaborarea cu Ministerul Muncii din Germania pentru apărarea drepturilor lucrătorilor români se întăreşte!”, scrie Marius Budăi pe Facebook.

El arată că a semnat la Bruxelles, împreună cu secretarul permanent de stat al Muncii din Germania, dr. Rolf Schmachtenberg, Programul comun de Lucru 2023-2024, care prevede intensificarea colaborării dintre cele două state, în beneficiul cetăţenilor români care lucrează în Germania.

”Programul mai prevede acţiuni de informare a angajaţilor, de respectare a drepturilor acestora şi a condiţiilor de sănătate şi Securitate în muncă, dar şi de prevenire şi combatere a oricărui caz posibil de exploatare în muncă”, precizează ministrul.

 

Sursa: Adevarul Zilei

Articolul precedentMiron Mitrea: explozibilul a fost plasat la conductele Nord Stream încă de la construcție!
Articolul următorMarcel Ciolacu: Nu există niciun pericol ca România să fie atrasă în război! Ne bucuram acum de apartenența la NATO!