USR a ieșit triumfător din cel mai alarmant incident postdecembrist, acela al fraudei electorale. Mihai Tudose nu lasă, însă, ca acest eveniment să fie dat uitării.

Instanța a judecat și a concluzionat: în incinta Biroului Electoral al Sectorului 1 nu s-a petrecut nimic ilegal, în perioada 28-30 septembrie, după exprimarea votului la locale, pe 27 septembie, deși imaginile de pe singura cameră de supraveghere funcțională a arătat cum mai mulți membri de partid și consilieri USR au pătruns, la ore înainte în noapte, în locul unde erau depozitați sacii de voturi.
Mihai Tudose are îndoieli în ceea ce privește rezoluția finală a judecătorilor, dovadă fiind ultima lui postare de pe Facebook:
„6.500 de noi cazuri azi. Coafura PNL rezistă…. Să fie alegeri!
Nu contează nimic.
Și atunci nu e mai bine ca PNL să facă repede alegeri? Mâine. Până pe la prânz. Ca apoi până spre seară să termine și USR de numărat/ mutat saci cu voturi. Și între timp Orban să depună jurământul. Toate până la ora 20:00 căci atunci trebuie să intre Anisie în direct la tv să spună cum noul guvern PNL decontează transportul elevilor care învață de acasă!
Simplu.”, a transmis, ironic, Tudose.

Președintele României, Klaus Iohannis și guvernul condus de Ludovic Orban susțin că alegerile pentru Senat și Camera Deputaților se vor desfășura categoric la începutul lunii decembrie, deși până la acel moment numărul infectaților s-ar putea dubla.

Partidul Social Democrat, cât și mai multe somități medicale, cer guvernului să amâne alegerile până în primăvara anului viitor, ca sistemul sanitar românesc să nu intre în colaps din cauza numărului mare de pacienți și a resurselor medicale modeste.

Articolul precedentUSR a decis: Fără Dumnezeu! Consilierii au refuzat să depună jurământul cu mâna pe Biblie
Articolul următorKlaus Iohannis, dușmanul sărbătorilor de iarnă