Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, i a sugerat în scris premierului, Ludovic Orban, sa conteste la Curtea de Justiție a UE Pachetul pentru Mobilitate, care amenință sa pună pe butuci transportul rutier românesc. Deși comisarul european pentru Transporturi este  Adina Valean, condițiile impuse în pachetul de reglementari sus menționat ii dezavantajează pe transportatorii romani care nu pot întra pe piața vestica a transporturilor de mărfuri.
Fostul premier social democrat lansează pe pagina personala de socializare un apel la dialog și la ieșirea din logica electorala. “Nu putem sa ne permitem în an mort” avertizează Mihai Tudose după constatarea ca ne îndreptăm într o direcție greșită și dacă nu ne mobilizam riscam sa nu vedem niciun ban din sumele mari care se vehiculeaza ca ar veni de la Bruxelles. “Suntem partidul de care depinde actuala guvernare, dar și singura alternativa viabila la actuala guvernare. Iar România nu și poate permite un an mort. Vine vremea clarificări lor” este mesajul deputatului european pentru colegii din PSD.

Articolul precedentÎncotro? Omul, între suveranism și globalism
Articolul următor100% TU DECIZI! Vlad Voiculescu și rețeaua citostaticelor. Bântuit de relația de rudenie cu foști securiști