După ce Dan Barna i-a făcut „medievali” pe cei care consideră că orele de educație sexuală trebuie făcute cu avizul părinților, deputatul PSD Radu Cristescu îl critică dur, făcându-l “arhanghelul lucrului manual.”

“Dan Barna, arhanghelul lucrului manual

Mă uit la sterpul ăsta de Dan Barna și nu știu dacă să îmi fac cruce sau să storc o lămîie, ca să-mi treacă greața.

Zice ayatollahul lungan al USR-PLUS : ”Copiii noștri nu merită să fie victimele credințelor noastre bune sau proaste’’.

Și pe urmă o tot da înainte cu educația sexuală și cât de necesar este ca acești copii să învețe de la vârste fragede, la scoala, masturbarea…

Asta e celebra educație sexuală by USR-PLUS .

E drept, dacă te uiți la nevasta lui Dan Barna (zici ca e sora geamănă a lui Victor Ciorbea), parcă începe să fie explicabil de ce omul insistă cu masturbarea, la care probabil e campion european.

Măi, Barna, las-o mai moale cu sfaturile sexual-manuale pentru toți, consiliază-i doar pe colegii tăi din USR-PLUS în materie de autoerotism.

Când nu știi ce înseamnă sa ai și sa crești un copil, e mai bine să te abții să dai sfaturi pentru copiii altora. Nu crezi… ?

Mai bine faceți voi, la partid, un grup de autostimulare …cu ocazia primei spirale la care participă Cioloș. Eventual cu unchiu-său, generalul ,, doi și-un sfert ,, Ardelean-Vulpea, ca locomotivă la trenulețul de pe traseul guru Bivolaru – Parlamentul European”, scrie Radu Cristescu pe Facebook.