După ce Vrancea a ajuns la un platou ridicat de infecţii în ultimele zile, Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea, s-a adresat preşedintelui cu rugămintea de a nu mai tolera clientelismul şi nepotismul din deconcentratele locale. El susţine că oamenii au fost puşi în poziţii cheie doar pentru că sunt rude între ele. 

„Incompetenţa managerilor de spital, unul adus dintr-un sat, unde era medic stomatolog, a dus la situaţia disperată de azi. Singur atu al acestuia a fost relația de concubinaj cu Ana Maria Dimitriu, cea care s-a afirmat prin sponsorizarea PNL Vrancea la alegerile europarlamentare din 2019 cu suma de 1,4 milioane lei, actualmente consilier al prim-ministrului,” acesta e o parte dintr-un mesaj disperat.

Pentru a nu mai muri oameni, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, face un apel disperat “Excelenței Sale Domnul Președinte’.

”În calitate de reprezentant legal al cetățenilor din Județul Vrancea, solicit intervenția dumneavoastră în regim de urgență pentru salvarea vieților cetățenilor din Județul Vrancea.

Pentru că prietene, rude și afini ai unor potentați ai PNL Vrancea și-au dorit cu ardoare funcții de conducere, am ajuns în situația ca în primele săptămâni de la debutul pandemiei să fie schimbate conducerile Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” Focșani și Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, instituții aflate în linia întâi și care aveau cel mai mult nevoie de un management profesionist și experimentat.

Așa am ajuns ca, după patru luni de la debutul pandemiei, Vrancea să fie pe primele trei locuri ca număr de îmbolnăviri și să riște să fie declarată ZONĂ DE CARANTINĂ,” scrie Marian Oprişan într-o scrisoare deschisă către Palatul Cotroceni.

Articolul precedentPSD pune 5 întrebări lui Iohannis despre “superfrugata” de la Bruxelles
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 29. Cum se pregătește America de alegeri