După ce Guvernul a emis o Ordonanţă de Urgenţă prin care ar facilita românilor să-şi amâne cu nouă luni ratele la credite, dar plătind dobândă la dobândă, PSD anunţă că va promova, ca prioritate zero, săptămâna care vine, o lege privind amânarea până în septembrie a platei acestora, fără a plăti dobânzi în plus.

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, urmând modelul altor ţări, a anunțat sâmbătă seară, pe Facebook, că săptămâna viitoare va trece prin Parlament o lege care va oferi românilor cu rate o amânare până la sfârșitul lui septembrie.

„În Marea Britanie, guvernul a adoptat urgent măsuri pentru protejarea celor care au rate. Băncile deja procesează zeci de mii de cereri ale celor care au aplicat. De asemenea, același guvern ia măsuri pentru toți cei care au fost disponibilizați pentru că au fost închise nenumărate afaceri.

În România, ce fac Orban și guvernul care a fost pus pentru a avea puteri depline și a conduce? Mai nimic. Au dat o ordonanță de urgență joi, care nici acum nu a fost publicată.

În acest timp, oamenii sunt îngrijorați de ratele care vin peste ei în condițiile în care mulți nu mai au salarii.

Săptămâna viitoare vom trece prin Parlament o lege care va oferi celor care au rate o amânare până la sfârșitul lui septembrie. Și fără să plătească dobânzi la dobânzi cum vrea #CituLucruriFantastice”, anunță Marcel Ciolacu.

Articolul precedentOctavian Hoandră: Străin în preajma politicii
Articolul următorSpectaculos! Tone de dezinfectanți și echipamente pentru Spitalele Colentina și Universitar