Principalele spitale din capitală care se lupă cu noul coronavirus, Spitalul Colentina – transformat în centru de tratare a pacienților infectați cu COVID-19 și Spitalul Universitar de Urgență au primit un ajutor nesperat. Munți de cutii pline cu echipamente medicale de protecție, alcool sanitar, clor, apă oxigentă și altele, au fost descărcați în depozitele acestor unități medicale.

Depozitele celor două spitale din prima linie de luptă împotriva noului coronavirus, Colentina și Universitar, au primit în regim de urgență suficiente combinezoane, măști, botoși, mânuși și dezinfectanți de suprafețe, cât și dezinfectanți pentru piele care să le ajungă acestor centre cel puțin două luni de acum încolo. „Minunea” a fost înfăptuită de UNIFARM, în momentul în care rezervele unităților medicale erau aproape epuizate.

Ieri, la momentul la care s-a efectuat livrarea, România se afla pe o linie ascendentă a depistărilor bolnavilor infectați cu COVID-19. Mai exact, 1.452 de cazuri de persoane infectate și 30 de decese provocate de noul coronavirus.

Articolul precedentMarcel Ciolacu: trecem prin Parlament legea amânării ratelor la credite, fără “dobândă la dobândă”
Articolul următorRușine premierule COLECTIV!