Marcel Ciolacu susține campania inițiată de Realitatea PLUS, „vrem Petrom înapoi”. Liderul PSD a mai spus că dacă statul are bani, acesta ar vrea naționalizarea PETROM. Mai mult, Marcel Ciolacu amenință Austria cu blocarea președinției la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa. 

“Chiar dacă Austria ar fi votat cu noi, ar fi existat votul Olandei, ar trebui făcută ruperea de Bulgaria”, a spus Marcel Ciolacu.

“Postul Realitatea a lansat o campanie, o susțineți?”, a întrebat o jurnalistă:

“Dacă statul român își permite acest lucru, cu mare interes”, a replicat Ciolacu.

Realitatea PLUS a început o campanie prin care dorim recuperarea companiei petroliere Petrom – naționalizarea companiei. Dorim să îndreptăm lucrurile, iar asta se poate realiza printr-un referendum. Realitatea PLUS a început demersurile pentru obținerea de semnături, astfel încât să forțăm autoritățile să declanseze o astfel de procedură prin care să recuperăm compania, să recuperăm profiturile pe care le-a obținut compania de la înstrăinare și până acum, precum și despăgubiri. 

Românii ne pot scrie la adresa de mail [email protected].

Românii pot semna pe petitieonline.com/vrem_petrom_inapoi.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, cu privire la boicotarea firmelor şi produselor austriece, că trebuie făcută o distincţie între cetăţenii austrieci şi liderii politici din Austria şi a precizat că în companiile austriece din România lucrează tot români. „Când am vorbit despre sancţiuni către Austria, nu către austrieci, dacă tu ai folosit un drept de veto nejustificat, atunci nu te aştepta, de exemplu când Austria o să solicite şefia OSCE, să nu se aştepte ca România să nu folosească acelaşi drept de veto”, a adăugat Ciolacu.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentMiron Mitrea, despre demersul românilor de a boicota firmele din Austria și de a naționaliza Petrom: Nu m-am așteptat la această reacție frumoasă
Articolul următorPreședintele PSD tratează cu moderație și precizie vinovații: președintele Klaus Iohannis și popularii europeni, cu tot cu liberali de la București