Victoriile au mulți părinți, eșecurile sunt orfane! Aceasta este morala extrasă de liderul social democrat, Marcel Ciolacu, din neadmiterea României în Spațiul Schengen. Președintele PSD știe cine sunt vinovații, știe ce trebuia făcut și   unde s-a greșit. România trebuia decuplată de Bulgaria, iar presedintele Klaus Iohannis trebuia să vină și să ceară mandat de la Parlament. Sunt principalele erori indicate de președintele Camerei Deputaților care a trecut în revistă vinovațiile, inclusiv eșecul liberal odată cu familia popularilor europeni, în antiteză cu mobilizarea și susținerea exemplare ale socialiștilor. Românii au întotdeauna dreptate, este comentariul pe marginea unui sondaj CURS care-l indică drept principal vinovat pe președintele statului, Klaus Iohannis, într-un procent de 23%, la mare distanta de alți potențiali responsabili.
Dacă Marcel Ciolacu nu are rețineri în a identifica vinovații,  în schimb nu ridică piatra și își măsoară cu grijă cuvintele pentru a nu amplifica nemulțumirea românilor. Mai mult decât atât, temperează descărcarea nervilor pe Austria, țară care ne-a blocat accesul în spațiul Schengen. Să facem diferența între stat și cetățeni, între Austria și austrieci!  Nu este cazul să ne răzbunăm pe oameni, atrage atenția șeful social democrat, dar promite că România va bloca ambiția Austriei de a conduce OSCE.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarcel Ciolacu susține campania inițiată de Realitatea PLUS, “Vrem Petrom înapoi” – Liderul PSD susține naționalizarea companiei
Articolul următorESTE DOAR AUSTRIA IPOCRITA