Prezent la inaugrarea şcolii din Şendriceni, judeţul Botoşani, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că în prezent PNL are majoritatea în Parlament, fiind susţinut de USR, PMP şi UDMR, dar că PSD va avea cei mai mulţi aleşi locali după alegerile din 27 septembrie 2020.  Asta în condiţiile în care peste 6.000 de consilieri locali, judeţeni, primari, viceprimari au trecut la PNL, datele fiind neoficiale.

„În acest moment s-au limpezit apele. Nu mai există gri în Parlament, există alb şi negru. Cei care au fost prezenţi să voteze moţiunea de cenzură şi cei care nu.(…) În acest moment PNL are o majoritate în Parlament susţinută de către USR, PMP şi UDMR. Le urez succes la putere”, a mai afirmat preşedintele PSD.

Întrebat de către jurnalişti de ce PSD nu creşte electoral, Ciolacu a evitat răspunsul, dar a precizat că va avea cei mai mulţi aleşi locali după alegerile din 27 septembrie 2020.

A participat la Dorohoi, împreună cu primarii PSD din Botoşani, la lansarea programului de sporire a natalităţii, împreună cu Paul Stănescu, noul secretar general al partidului.

Articolul precedentCozmin Guşă estimează că PSD va lua 20% la alegerile locale
Articolul următorGabriela Firea susţine că în Bucureşti coronavirusul e sub control