De mai multe ori, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că vor demara acțiunile de demitere a guvernului dacă până în septembrie nu vor fi vaccinați 10.400.000 de români, așa cum a promis Florin Cîțu.Prezent la o emisiune tv, a promis că va pune tunurile pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu.

”Nu sunt în stare să ducă la capăt un act administrativ. Vom chema la audieri responsabilii pentru campania de vaccinare și testare. Au rupt to globul pentru tot ce au făcut. Asistăm la cea mai mare anomalie. Guvernul nu își asumă nimic, doar vine și fac promisiuni. Cîțu a spus că până în septembrie vom avea 10,4 milioane de români vaccinați. Ce se întâmplă dacă nu vom avea? Orice om responsabil și-ar da demisia.

Vom depune o moțiune clară contra ministrului Sănătății. Când trece o moțiune simplă, în Uniunea Europeană, un ministru este schimbat. Vrem o țară ca afară, trebuie să intrăm într-o normalitate. Nu cum face Iohannis, care aduce perdanții la guvernare.

Ne dorim să inventăm apa caldă în România, cum se întâmplă cu vaccinarea și testarea, să fim originali? Noi deschidem școlile fără să testăm măcar rapid profesorii.”, a spus Marcel Ciolacu.

Articolul precedentMihai Chirică întoarce fața către “mama PSD”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 145. Fake news: Diana Șoșoacă președinte