Președintele PSD, Marcel Ciolacu, face bilanțul Executivului Iohannis – Orban și ii identifica drept  cea mai păguboasa afacere a statului, soldata cu 70 de miliarde de euro, pierduți în doar 7 luni. Liderul social democrat susține ca  liberalii de la guvernare s au îmbogățit cât pentru 3 genaratii în timp ce au îndatorat tara pentru tot atâtea. Ne îndatorat cu 1000 de euro pe secunda, 2,5 miliarde de euro au plecat din România, alte 2 miliarde de euro au fost scoase din rezerva BNR pentru calmarea exploziei euro provocata de Citu 12 miliarde de euro a fost deficitul bugetar inregistrat în perioada noiembrie 2019  – mai 2020 și 57 de miliarde de euro, pierderi la cifra de afaceri a companiilor locale de la instruirea stării de urgenta sunt rezultatele activității guvernamentale. Cauza principala este incompetenta, potrivit lui Marcel Ciolacu.

Articolul precedentCazul Croitoru. Judo, pseudo-justiție și “rezerviștii”. Avocat FRJudo: “Sentinţă nepermisă împotriva judo-ului, ce trece de limita absurdului”
Articolul următorEmiratele vor testa 2 milioane de oameni pentru COVID-19, ca reacție la numărul crescător al îmbolnăvirilor