PSD și-a definit strategia electorală. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac dur la adresa USR. Liderul social democrat a dat startul alegerilor în organizațiile de tineret ale partidului, de la DÂMBOVIȚA, fieful celui mai tânăr lider de organizație a seniorilor, Corneliu Ștefan. Marcel Ciolacu a demontat fariseismul și demagogia USR, formațiune susținută inițial de tineri și care se erija în salvatoare României și a tinerilor. Liderul social democrat a incriminat dezastrul instituit de USR prin Planul National de Redresare și Reziliență susținut de Cristian Ghinea în fața Comisiei Europene. “Niciun euro pentru tineri! Niciun program pentru tineret! Aceeași politică de la Agricultură!”, a arătat revoltat Ciolacu și i-a îndemnat pe tinerii social democrați să fie vigilenți și curajoși și să sancționeze orice derapaj al seniorilor în detrimentul PSD.
Președintele PSD  și-a avertizat, în schimb, cei mai tineri colegi că în politică răbdarea este calitatea de căpătâi și i-a sfătuit să nu ardă etapele și să se preocupe mai întâi de educație și apoi de o carieră politică.
Președintele PSD, a declarat la reuniunea tinerilor din Dâmbovița că rolul seniorilor este de a-și pregăti succesorii și de a susține tânăra generație să preia responsabil și profesionist functiile publice.
În mod evident, PSD vrea să atragă tinerii în rândurile sale, chiar dacă proiectul pare a se opri la nivelul declarațiilor și promisiunilor și a atacului constant la USR, partid care a înșelat așteptările tinerei generații.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCiolacu vrea lideri tineri, nu politicieni reșapați
Articolul următorPreședinte PSD vrea preț reglementat la energie