Șeful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a găsit vinovatul pentru criza economică ce se prefigurează. Acesta l-a mitraliat pe ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu de la România.tv. 

Este scandal imens între PNL și PSD. Social democrații s-au dezlănțuit la adresa Guvernului după ultimele date economice care au fost făcute publice.

Șeful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a mitraliat în direct pe Florin Cîţu. A fost un atac furibund la adresa ministrului Finanțelor. ‘Nivelul de trai a scăzut dramatic în România! Nu văd nimic coerent la Guvernul Orban. Toți reprezentanții Executivului spun că vor face! Domnul Cîțu iese și spune că a făcut un site (n.r IMMINVEST)… dar acesta nu funcționează din cauza că a fost atacat de OZN-uri! Ei tot spun că vor face, va funcționa, însă nu este nimic concret! Doar 25% au reușit își amâne ratele la bănci.’ a declarat Ciolacu.

Ciolacu nu s-a oprit aici. Seria atacurilor a continuat. ‘În acest moment, niciun IMM nu a primit credite de la bănci, în sistemul de minims garantat, pentru că nu poate fi accesat site-ul făcut de Ministerul de Finanțe. De asemenea, cei mai vulnerabili la scăderea nivelului de trai rămân pensionarii.

Dacă tăiem și veniturile la pensionari și la bugetari, ce facem? Nu vom mai avea nici consum. De unde vin taxele și impozitele? De unde va supraviețui acest Guvern?’ a punctat Ciolacu.

Ciolacu îl consideră responsabil direct pe Cîțu de problemele din economie. „Rating-ul de țară a trecut pe negativ! Îi atrag atenția acestui mincinos de ministru de Finanțe! Când scade ratingul, noi luăm în discuție perspectiva bugetului României, nu ceea ce a fost!

Nu se poate să apari la televizor încontinuu, după ce ai făcut 10 miliarde de euro împrumuturi din decembrie până acum! Nu a spus unde s-au dus acești bani! Unde sunt acești bani?! Să vină să explice!’ a spus Marcel Ciolacu, anunță România TV.

Articolul precedentMitrea vede nori negri deasupra Guvernului Orban
Articolul următorProfesorul Streinu Cercel este premiantul Realitatea