Consultantul politic, Miron Mitrea crede ca în politică cuțitele sunt “ascuțite bine” și sunt mulți cei care ii vor capul lui Ludovic Orban. “Victor Ponta se joaca cu toate ideile ca să apară cât mai mult la televizor. Dar sunt și oameni politici care gândesc bine  înainte sa vorbească, cum este Tăriceanu,. Marcel Ciolacu nu s a pronunțat, dar președintele PSD este într o situație dificila după ce “PSD a dat un cec descoperit Guvernului Orban și guvernul nu a avut nici măcar amabilitatea de a se așeza la masa dialogului cu cei care l au investit”. “Cei care au dat  votul Guvernului au făcut ce trebuie în raport cu interesul cetățenilor, dar în politică adeseori cei care fac ce trebuie plătesc,  a arătat Miron Mitrea la emisiunea Culisele Puterii,  de la Realitatea Plus. Fostul politician social democrat a arătat ca Marcel Ciolacu este presat de adversarii din partid, dintre care singura nominalizare a fost a Gabrielei Firea,  primarul general al Capitalei. Despre Gabriela Firea, Mitrea spune ca “a suflat în ceafa tuturor presedintilor de când a ajuns la București. 

Miron Mitrea a lăsat sa se înțeleagă că momentul pentru o solidarizare a clasei politice a trecut, am ratat “hora bucuriei”, dar avem “o hora a tăcerii în ceea ce privește soluțiile de redresare economica”. . Este de așteptat ca președintele și premierul sa dorească o prelungire a stării de urgenta, dar la fel de previzibil este ca propunerea sa nu treacă de Parlament. “N as vrea sa trăiesc întoarcerea la starea de interimat, din noiembrie 2019 suntem într o situație politica absolut incredibila, miniștrii nenumiti, miniștri dați afară și nedati afara, guverne interimare de toate felurile, prim ministru care fuge cu o ora înainte de votul de investitura și se preda..

E o nebunie!!! Din păcate pana la alegerile din toamna nu se vede liniște. Dacă PSD și PNL n au reușit sa se așeze la masa în timpul crizei, dacă PNL, al cărui guvern a fost pus în scaune cu voturile PSD, nici măcar n a avut amabilitatea la invitația lui Ciolacu sa meargă sa stea de vorba cu Ciolacu, nu vom avea linste”, este previziunea consultantului politic.

Articolul precedentPNL îl creste pe Nelu Tătaru pentru Bucuresti
Articolul următorMarcel Ciolacu “a tras o rafală de mitralieră” în Florin Cîţu