Ministrului Culturii Lucian Romașcanu a încercat să facă lumină în scandalul momentului în care este implicat Teatrul Național București (TNB) legat de faptul că spectatorii ar fi primit reviste de propagandă pro-rusă. Astfel, într-o intervenție telefonică susținută, marți seara, în cadrul emisiunii “Legile Puterii“, de la Realitatea PLUS, Romașcanu a afirmat că USR ar trebui “să intre în pământ de rușine că a ieșit azi cu pieptul în față, spunând că face moțiune de cenzură. Ba mai mult, a furat semnături (…) eu fiind pregătit să mă prezint în Parlament”. 

“Legat de ce s-a întâmplat la TNB, e un reflex pe care dl Bulai și colegii săi nu și-l pot ascunde. Nu poți  ceri nimic până nu ai dovezi. Există 3 controale acolo.
 
Explicați-i curajosului din platou  nu putem purta un dialog de la distanță, eu fiind la telefon, el în platou. Eu nu pot acuza pe nimeni. Dumnelui nu e în stare  strângă semnături pentru o moțiune de cenzură într-o zi și el vrea  demit un director în 6 ore.
 
Vrea capete. De ce? Pentru  partidul lui moare. O  vină moțiuneadacă reușesc  strângă voturi (…). Dl. Bulai e întros cu cheia.
 
Lucuruile sunt foarte clare – e o chestiune sfântă privind prezumția de nevinovățieDacă dl Rusu a știut ce este acolo, se vor lua măsuriPână atunci, TNB trebuie  bucure specatorii. Când voi avea reportul, voi veni în platou la dvs și vom discuta. Până atunci,  lăsăm oamenii  își facă trebă”, a transmis Lucian Romașcanu. 

Articolul precedentMesaj social democrat ferm: Portul Constanța, obiectiv economic strategic!
Articolul următorFlorin Cîțu, sabotat din interior: peste 40 de organizații îi vor cere, joi, DEMISIA. Cine este păpușarul unei noi “execuții” în stil mafiot