Fostul europarlamentar PSD, Ioan Mircea Pascu, susține pe pagina sa de socializare că lipsa de fermitate a parlamentarilor social-democrați față de legea privind carantina va duce la un decont electoral în alegerile ce vor urma. El este de părere că “frățitatea cu PNL” vacosta la toamnă. A citat mai multe intervențiipublice.

“Spuneam recent ca un prim test al credibilității PSD este votarea legii carantinării!? 

Nicușor Halici, președintele Comisiei Juridice a Camerei – PSD: 

“Dăm posiblitatea celor care până la urmă, din păcate, ar putea ajunge în asemenea situaţii – mă refer la carantinare, la izolare – să poată să aibă dreptul de contestare a măsurii. (…) Izolarea şi indisponibilizarea bunurilor nu poate depăşi durata stabilită pentru riscul respectiv de izolare sau carantină a persoanelor. Mai exact, nu poţi să izolezi un bun mai mult decât carantinezi o persoană. (…)”.

Deci, sunteți conștienți ca măsurile vor fi contestate, pentru ca încalcă drepturi fundamentale, și, in loc sa eliminați încălcările, pe voi va preocupa problema ca “un bun sa nu fie izolat mai mult decât este carantinat proprietarul”? (EVZ)

Deci, test căzut cu brio pentru PSD, care, cu lozinca “responsabilității” in brațe, face “opoziție” de fațada, pentru a conlucra din plin pe dedesubt.

Ca așa stau lucrurile, o spune Ion Cupsa, deputat PNL:

“Este de remarcat că, la lucrările Comisiei juridice, aproape la fiecare dintre amendamente, ne-am adus cu toţii contribuţia şi le-am votat toţi reprezentanţii partidelor politice.” (EVZ)

Din păcate, o sa vedeți la toamna cât o sa va coste “frățietatea” asta, dragi “camarazi”!, mai spune 

Articolul precedentLiberty Hub – Faith and reason. The secular persecution of Christianity under communism
Articolul următorAdrian Năstase mărturisește motivul pentru care l-a adus la partid pe Cozmin Gușă