Prezent în studioul EVZ.ro, fostul președinte al PSD, Adrian Năstase, a povestit despre motivul deciziei sale de a-l aduce pe Cozmin Gușă în funcția de secretar general al partidului.

“În acea perioadă, PSD era la guvernare și avea tendința să uite de activitățile necesare în partid. Din acest motiv, am considerat că un secretar general care să stea în sediul partidului și care, pe de altă parte, să încerce să aplice un anumit tip de schimbare, să aducă oameni tineri, ar fi o idee foarte bună.

M-am consultat cu două persoane și m-au încredințat că este o variantă bună. Cosmin, din păcate, s-a înflăcărat prea tare, ca să nu folosesc alt termen, și a început să fie patronul din Kiseleff, ceea ce a creat o mare problemă. Probabil că n-a fost suficient de diplomat cu Șerban Mihăilescu, cu Dan Ion Popescu, cu Mitrea, cu toți și-a distrus relația personală. Nu vreau să intru în amănunte, doar să explic că ideea a fost bună, dar nu cred că era suficient de pregătit să fie secretarul unui partid în care erau oameni cu un anumit tip de educație, de experiență”, a povestit fostul premier.

Articolul precedentIoan Mircea Pașcu susține că “frățietatea PSD cu PNL” va costa partidul la toamnă
Articolul următorEugen Teodorovici iese la rupere împotriva lui Marcel Ciolacu