Incompetență totală! Este cauza pentru care voucherele întârzie să ajungă la săraci, consideră invitatul permanent al emisiunii Culisele Puterii, Miron Mitrea. “Nu avem sisteme informaționale puse la punct. Nu știm câți și cine sunt pensionarii cu venituri mici. Nu știm câți oameni ai străzii avem.   Nu există integrate la nivel național aceste sisteme, așa cum există în alte zone, deși s- au dus mulți bani acolo, chiar dacă mai puțini decât trebuia. Din nou am găsit o chestie complicată, cum să-i ajutam pe oameni. Suntem în fața unei lipse de profesionalism totale. Sunt incapabili să facă ce au decis să facă!”, a arătat Miron Mitrea pentru Realitatea Plus
Consultantul politic nu a pronunțat niciun nume, dar este de menționat ca ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, este cel care a anunțat amânarea acordării voucherelor și până săptămâna trecută a fost ministrul Digitalizării. Și tocmai de la  Marcel Boloș a venit propunerea acestui sistem complicat de acordare a unor carduri utilizabile în unități speciale de comerț.

 

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMiron Mitrea l-ar lua la rost pe Cristian Ghinea pentru PNRR. Nu e prost, a fost răuvoitor! !
Articolul următorBobby Păunescu: „Alegerile în România, controlate de un tip pe față prorus, îl susține pe Kuzmin al Rusiei. Cei din Parlament sunt servitori”