Pacientul electrocutat, plimbat nouă zile prin România, și apoi transferat la Spitalui de arși din Belgia, a murit recent.

Primul dintre vorbitorii la Moțiunea simplă împotriva ministrului sănătății, Sorin Grindeanu, l-a făcut responsabil pe Vlad Voiculescu de moartea acestuia, pentru că nu a fost capabil să rezolve transportul acestuia în străinătate.

„Ministrului Vlad Voiculescu sunt sigur că nici nu i-a păsat de acest caz până când a venit vestea tragică. Abia atunci a știut să facă ce știe mai bine, să fugă de răspundere. A anunțat că trimite Corpul de control la spitale, deși marea problemă rămâne haosul deciziei de transfer în Belgia. De aceea, îi spun acum în față lui Vlad Voiculescu: «Domnule ministrul, sunteți principalul vinovat de moartea acestui român»”, a mai spus Grindeanu, pe tonul aplauzelor colegilor săi parlamentari.

„Ați stat 9 zile cu un om ars pe două treimi din corp pe care l-ați plimbat prin toată România. Numai pentru acest caz, domnule Voiculescu, trebuie să demisionați din funcție dacă aveți onoare și demnitate”, a mai declarat fostul premier.

 

Articolul precedentPSD a votat împotriva legii prin care Kovesi ia din nou în stăpânire statul român
Articolul următor”Culisele statului paralel” | Dezvăluiri despre Mugur Isărescu – cel mai longeviv guvernator de bancă centrală din lume – VIDEO