Prim vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a surprins o anomalie în actuala structură a executivului. Două ministere noi au fost înființate, dar nu s-a dat o hotărâre de guvern, în sensul intrării lor în legalitate. Au votat acordarea de bani de la buget, dar acestea nu sunt legale, priliej cu care anunță că PSD va sesiza Curtea Constituțională.

“Au înființat ministere noi prin ordonanță de urgență, dar nu au dat și Hotărârile de Guvern prin care se reorganizau instituțiile, asta fiindcă au prelungit cearta pe sinecurile bine plătite din bani publici. PNL și USR s-au bătut ca șacalii cum să împartă Economia și Energia, până după momentul în care bugetul a ajuns în Parlament și a fost votat. Așa s-a ajuns la un fapt unic în istoria țării și a bugetului de stat: există simultan ministere desființate care primesc bani din buget și ministere neînființate care obțin finanțare bugetară!

O aberație legislativă cum numai actuala Coaliție a haosului este în stare să producă!Rezultatul este că bugetul pe 2021 are vicii de neconstituționalitate! Așa se întâmplă când bugetul țării ajunge masa pe care ei își duc lupta pentru ciolan!”, transmite social-democratul Sorin Grindeanu într-un mesaj publicat pe Facebook.

 

Articolul precedentAVEM O ȚARA CA AFARA?
Articolul următorZamfir s-a prins de ce Groningen a rezistat în Piață la proteste