Senatorul Daniel Cătălin Zamfir consideră că Steven van Groningen, CEO al Băncii Raifeissen Bank, nu a stat degeaba la protestele anti-PSD, în stradă.

Parlamentul taie datoria de 400 MIL de lei a Erste și Raifeissen Bank, printr-o lege care va trece tacit, anunță senatorul PSD.

“Luni, 8 martie, va trece tacit în Senat legea care anulează, practic, obligația pe care BCR și Raifeissen Bank o au de a returna Statului român suma de circa 400 milioane lei, în urma unei decizii definitive și irevocabile a ICCJ.

Președintele Senatului, pluserista Anca Dragu, președintele comisiei de buget, pluseristul Claudiu Mureșan și presedintele Comisiei Juridice, penelista Iulia Scântei, au refuzat în mod deliberat să introducă pe ordinea de zi, timp de trei săptamâni proiectul de lege, tocmai ca să se împlinească termenul de adoptare tacită.”

Acum înțeleg și proștii, ce au căutat conducerile băncilor străine din România, cu tot cu salariați, la mitingurile tefeliste?

Acum înțeleg aceiași proști, de ce trebuie schimbat repede Avocatul Poporului?

Acum înțeleg tot aceiași proști, de ce ne acuză căzăturile din presa deontoloagă că noi, ăștia câțiva care mai scriem d-astea, suntem plătiți de Putin?”, a scris senatorul Cătălin Zamfir pe pagina sa de facebook.