În urma anunțului lui Nicușor Dan că încetează procesele împotriva unor jurnaliști, procese începute în mandatul trecut, fostul primar Gabriela Firea i-a răspuns edilului acuzându-l de „trafic de influență.”

„Fratele lui Câine tot în disprețul legii acționează! N-are treabă cu apa caldă și căldura, cu ninsoarea, cu traficul, cu poluarea, cu șantierele blocate…are treabă cu răfuielile ridicole! Azi, faza pe dosare. Atât îl preocupă. Și demolările! În interes personal! Plângerile formulate de Direcția juridică a Primăriei Capitalei în mandatul meu se referă la restabilirea adevărului privind acțiunile instituției primarului general, a directorilor, funcționarilor publici. Ne-am îndreptat împotriva celor care au lansat informații false despre Primăria Capitalei. Am dorit ca în instanță să fie apărată activitatea noastră care a fost în conformitate cu spiritul și litera legii. Dacă pe noul primar nu îl interesează adevărul, corectitudinea și onorabilitatea instituției pe care o conduce, este problema lui. Nici nu mă miră! Un om care a făcut trafic de influență pentru niște interlopi care și-au construit casa pe domeniul public, în parc, în disprețul legii, nu poate fi decât o persoană care disprețuiește legea, instituțiile statului, care nu dă doi bani pe colegii săi din primărie și pe adevăr”, a scris senatoarea PSD, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Trebuie precizat că primarul Nicușor Dan a anunțat luni că vrea să renunțe la procesele pe care fostul primar Gabriela Firea le-a demarat împotriva mai multor jurnaliști și ONG-iști printre care: Robert Turcescu, Roxana Wring, Octavian Berceanu, Laurențiu Sirbu, Oana Costea, Adevărul, Libertatea, Cătălin Deaconescu, Gigel Știrbu, Irina Zamfirescu, Ana Poenariu, Roxana Jipa. Primăria Capitalei fiind parte în aceste litigii.

 

Articolul precedentBădulescu îl denunță pe Nicușor Dan pentru afacerea ”Mc Donald’s – terenuri gratis”
Articolul următorAZI la ora 18:00, dezvăluiri înfiorătoare despre “mafia sângelui”, la CULISELE STATULUI PARALEL