Consilierul general Aurelian Bădulescu anunță într-o postare pe facebook, intitulată: ”Vezi Zaharescule (Zuckerman) dacă ți-a plăcut să mănânci CHEESEburger de la Mc Donald’s” că-l denunță traficul de influență pe Nicușor Dan.

Ambasadorul SUA nu poate fi deferit justiției din cauza Acordului de la Viena, prin care diplomații nu răspund penal pentru acțiunile de lobby săvârșite în favoarea unor companii din țara lor.

”Bogătanii de la Mc Donald’s au beneficiat 25 de ani de gratuitatea folosirii terenurilor din jurul restaurantelor lor din București, iar la finalul anului 2020 s-a încheiat termenul”, anunță și Cozmin Gușă pe pagina sa de facebook.

Aurelian Bădulescu susține că Nicușor Dan a decis de la sine putere să prelungească termenul cu încă 25 de ani, fără a dezbate proiectul în Consiliul General așa cum prevede legea.

”Domnule Zaharescu, Orbane, Nicușoare vedeți ce se întâmplă când pui pe ordinea de zi a CGMB ce nu trebuie?

Vă anunț oficial că marți 19.01.2021 voi depune plângere penală împotriva: autor – Nicușor Dan, complici – majoritatea care a votat proiectul de hotărâre HCGMB nr. 397/08.12.2020, pentru săvârșirea infracțiunilor de la art. 297 si art. 291 Cod Penal, respectiv abuz in serviciu și trafic de influență,” a scris consilierul PSD pe pagina sa de socializare.

 

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 135. De ce au apărut în România vaccinuri anti-covid în cutii de pizza
Articolul următorGabriela Firea: ”Nicușor Dan – fratele câinelui – tot în disprețul legii acționează”