Referindu-se la negocierile dintre mai multe partide de dreapta pentru susţinerea candidaţilor comuni la alegerile locale din Bucureşti, Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan, că a făcut un ”troc politic.” Bucureștenii vor plăti, dacă acesta ajunge primar, ca să fie consultați în spitalele Primăriei Capitalei, a mai spus edilul şef. Firea salută totodată intrarea unui candidat cu şansă în alegeri, Traian Băsescu, și el fost primar, timp de un mandat, înainte de a ajunge președintele României.

”Am văzut că toată lumea se înscrie în această cursă! Dacă domnul Băsescu consideră că are șanse, de ce nu?! Am văzut că toată lumea se bate să facă alianțe, trocuri, înțelegeri.

Un candidat se laudă că este sprijinit de 4-5 partide. Eu nu sunt atât de bogată ca el. Eu nu fac niciun troc, nici înțelegeri ascunse, nu vreau să fiu datoare nimănui, ci doar cetățenilor. Aceste înțelegeri sunt rușinoase. Trocul făcut de Nicușor Dan ca să se plătească la spitalele Capitalei nu este bun.”, a declarat Gabriela Firea, miercuri seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 40. Dependența de mici și Covid-19
Articolul următorEugen Teodorovici acuză conducerea interimară a PSD de tentativă de furt