Alianța pentru Patrie, partidul lui Liviu Dragnea, anunță achiziționarea unui parlamentar independent. Deputatul Francisc Tobă va deveni coordonatorul departamentului de apărare, ordine publică și siguranță națională.

„Astăzi (luni – n.r.), în plenul Camerei Deputaților, deputatul Francisc Tobă, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a anunțat că se alătură Alianței pentru Patrie. Tot începând de astăzi (luni – n.r.), domnul deputat Francisc Tobă va coordona la nivel național departamentul de apărare, ordine publică și siguranță națională. Totodată, domnul deputat va conduce, în cadrul APP, comisia pentru discuții și negocieri cu parlamentarii care urmează să ni se alăture în vederea constituirii de grupuri parlamentare proprii ale Alianței pentru Patrie”, potrivit unui comunicat de presă.

Tobă a fost ales pe listele de parlamentari AUR după ce partidul din care face Partidul Neamul Românesc (condus de Ninel Peia), a încheiat un protocol electoral cu AUR. AUR a cerut ulterior invalidarea mandatului lui Tobă, dar plenul Camerei i-a validat mandatul.

Reamintim faptul că Alianța pentru Patrie este partidul înființat de Codrin Ștefănescu, mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea.

“Un militar neagreat de mine la conducerea AUR a dezertat. Succes la “patriotul” Dragnea. Lume pleacă, lume vine….” a scris George Simion pe pagina sa de socializare.

Articolul precedentMiron Mitrea crede că varianta unui conflict pe termen lung este cel mai plauzibil scenariu pentru Ucraina
Articolul următorPSD propune alocarea de vouchere alimentare